MASAŽA JE LAHKO LEPO DARILO V OBLIKI DARILNEGA BONA

*MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI (Čas: delna 30min-cela 60min)
Je masaža z vročimi kamni vulkanskega izvora, ki jih je z leti obdelala voda in imajo neverjetno zmožnost ohranjanja energije. Človek je že od nekdaj uporabljal zdravilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene. Na Kitajskem so uporabljali segrete kamne za sprostitev mišic že pred 3000 leti. Z vročimi kamni povečamo prekrvavitev telesa in organov, rezultat pa je sprostitev, ublažitev bolečin in povečano razstrupljanje telesa.

*KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA (Čas: delna30 min-cela 60min)
Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje. Takšna masaža ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Izvaja se z posebnimi olji.

*MASAŽA S TOPLIMI TAJSKIMI ZELIŠČI (Čas:60min )
Masaža se izvaja s polaganjem toplih zeliščnih snopkov po telesu, kar prispeva k boljši prekrvavitvi in lajšanju različnih težav
(revmatizem, bolečine v mišicah in čezmerna utrujenost). Masira se istočasno z dvema snopkoma katere se predhodno potopi v toplo oljno kopel.

*REFLEKSNA MASAŽA STOPAL (Čas: 30 min )
Refleksoterapija je celostni način zdravljenja in je del tradicionalne kitajske medicine.
V refleksoterapiji izvajamo pritiske na refleksne točke na stopalu, ki so malo ogledalo celega telesa. S stimulacijo refleksnih točk povečamo energijski pretok, ki se na stopalu pogosto odraža kot bolečina na pritisk, ali pa občutimo tako imenovane kristalčke, ki so lahko odraz neravnovesja v določenem predelu telesa. Poleg tega je refleksoterapija odlična terapija pri kroničnih in akutnih boleznih.

*ANTICELULITNA MASAŽA
Anticelulitna masaža je učinkovita metoda, s katero se lotimo odstranjevanja celulita.. Ta vrsta masaže je še najbolj podobna klasični švedski masaži, le da so prijemi bolj čvrsti in intenzivnejši